Τορτίγια Ανοιχτή

Τορτίγια Ανοιχτή

Υλικά

  • 2 τορτίγιες
  • 1 μεγάλη ντομάτα
  • Μερικά φύλλα ανάμεικτης πράσινης σαλάτας (μαρούλι, ρόκα, σπανάκι)
  • Ενα καρότο
  • 2 κουταλιές της σούπας τυρἰ Cottage
  • 5 μανιτάρια
  • 4 φέτες κασέρι
  • Ξύδι μπαλσάμικο σε μορφή κρέμας

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε τα μανιτάρια και την ντομάτα σε λεπτές λωρίδες, τρίβουμε το καρότο και τα βάζουμε στην άκρη. Καθαρίζουμε και την σαλάτα μας και την βάζουμε και αυτή στην άκρη.
  2. Προθερμαίνουμε το γκρίλ. Βάζουμε 2 φέτες κασέρι σε κάθε τορτίγια, προσθέτουμε και τα μανιτάρια και τις βαζουμε στο γκρίλ πάνω σε ενα αντικολλητικό χαρτί.
  3. Μόλις λιώσει το κασέρι και εχει γίνει η τορτίγια τραγανή, την βγάζουμε απο το γκρίλ και προσθέτουμε απο πάνω όλα τα υλικά και ρίχνουμε λιγο μπαλσάμικο και αν θέλετε λιγο ελαιόλαδο και σερβἰρουμε!

Comments

comments